SERVICIIPROMOVARE SI OPTIMIZARE PENTRU MOTOARE DE CAUTARE

Grafica, structura si continutul website-ului sunt elemente foarte importante ale imaginii dumneavoastra pe internet. Faptul ca aveti un website pe internet nu este insa suficient, acesta trebuie promovat astfel incat sa lucreze, aducand potentiali clienti sau vizitatori.

Promovarea web este un procedeu complex care trebuie sa inceapa odata cu construirea efectiva a website-ului.

Aceasta implica optimizarea paginilor pentru a fi indexate usor si complet de motoarele de cautare, validarea linkurilor interne pentru o navigare usoara, alegerea unor cuvinte cheie reprezentative pentru interesul dumneavoastra, introducerea website-ului in portalurile de specialitate si alte tehnici specifice.

Motoarele de cautare reprezinta cea mai facila modalitate a utilizatorilor de internet de a gasi informatiile dorite. Cand cineva cauta intr-un motor de cautare, ii sunt prezentate in ordinea relevantei toate paginile care au legatura cu subiectul cautat. Noi ne asiguram ca siteul dumneavoastra este plasat cat mai sus pentru unul sau mai multe cuvinte cheie.

PROIECTELE NOASTRE
  

NOUTATI


10 aprilie 2006

Am lansat website-ul de prezentare a proiectului PRI "Dezvoltarea democratiei participative prin munca in folosul comunitatii" www.penalreform.ro

                      HOME  |   SERVICII  |   SOLUTII  |   PORTOFOLIU  |   CONTACT