SEARCH ENGINE OPTIMISATION
OPTIMIZARE PENTRU MOTOARE DE CAUTARE

Optimizarea pentru motoare de cautare (search engine optimization - SEO) este definita ca optimizarea paginilor pentru motoarele de cautare.

Traficului unui site web este generat de motoare de cautare (aproximativ 80%), de directoare web sau de vizitatori care intra direct. Dintre motoarele de cautare, cel mai folosit este Google.

Care este conceptul de baza? Solicitand serviciul SEO, clientul solicita ca site-ul sau sa se gaseasca in primele rezultate la cautarea unui anumit termen sau a unor anumiti termeni. Astfel, el va beneficia de pe urma traficului urias pe care il au motoarele de cautare. In plus va beneficia de vizitatori care cauta exact ce le ofera, nu ca si in cazul banner-elor de vizitatori care ajung sa viziteze intamplator site-ul.

SEO-ul este o investitie care se va amortiza in timp.

Procesul incepe cu studiul cuvintelor cheie care vor genera cel mai relevant trafic provenit din motoarele de cautare. Aceste cuvinte sunt apoi incorporate in continutul si in structura fiecarei pagini a site-ului in anumite pozitii.
Este de asemenea necesar (pentru website-urile produse de terti) sa ne asiguram ca design-ul acelor site-uri este "prietenos" cu motoarele de cautare.
In final, procesul se incheie cu inscrierea site-ului in anumite directoare si motoare de cautare.


PROIECTELE NOASTRE
  

NOUTATI


10 aprilie 2006

Am lansat website-ul de prezentare a proiectului PRI "Dezvoltarea democratiei participative prin munca in folosul comunitatii" www.penalreform.ro

                      HOME  |   SERVICII  |   SOLUTII  |   PORTOFOLIU  |   CONTACT